Новини з Америки шокують тим, що Трамп хоче скасувати лотерею на Green Card

Адміністрація президента США Дональда Трампа продовжує політику щодо посилення міграційної політики. Про це новини з Америки говорять прямо зараз.

Так, слідом за забороною на в’їзд в США для громадян семи арабських країн, Трамп має намір скасувати лотерею на отримання виду на проживання лотерею на отримання виду на проживання Green Card.

Замість традиційної «зеленої карти» Трамп пропонує створити нову систему, що передбачає видачу робочих віз у відповідності з кваліфікацією потенційного мігранта.

uzn_1459175353

Підтриманий Трампом законопроект названий RAISE і передбачає скасування традиційної візової лотереї.

Законопроект був представлений сенаторами від республіканської партії Девідом Пердью і Томом Коттоном. Так, законодавці пропонують ліквідувати традиційну систему лотерей і ввести нову. Незабаром потенційним мігрантам можуть нараховувати бали за їх кваліфікацію. Відомо, що вкрай багато балів пропонують нараховувати за гарне знання англійської мови та історії США.

Зазначимо, що раніше ми сообшали про лібералізацію візової політики в країні. Детальніше про це можна довідатися в нашій статті “Відкрита Америка: новини говорять, що влада видадуть додаткових 15 тисяч віз для сезонних працівників”.

Крім того, сенатори пропонують скасувати спрощену систему переселення в США старших родичів мігрантів, однак залишити переваги для їх дітей, а також партнерів.
Якщо законопроект буде прийнятий, то еміграція в США «впаде» на 41% і продовжить падіння до 50% протягом десятиліття.

Нагадаємо, що раніше за результатами лотереї Green Card право на проживання та роботу в США одержували до 50 тисяч іноземців в рік.

Читайте також:

1.Новини Чехії здивували тим, що на роботу наберуть ще більше українців

2.МЗС повідомив приємні новини: українських консульств за кордоном стане більше

3.Безвізовий режим – не всі,оскільки Україна хоче вступити в Шенген

4.Приємні новини: Польща почала більше платити українським мігрантам

5.Безвізові країни для українців стали ще привабливішими: Угорщина дозволила працювати за безвизу