Binance оголосила про спонсорство Чемпіонату Бразилії з футболу

Binance оголосила, що стала єдиною криптовалютною біржею, яка спонсує Чемпіонат Бразилії з футболу. Реєстрація на Binance.

В останні місяці Binance прагнула посилити присутність у Бразилії, країні, яка в Латинській Америці має один із найбільших обсягів торгівлі криптовалютою. Генеральний директор Binance CZ, який недавно відвідав країну, поговорив з губернатором Сан-Паулу Жоао Доріа і мером Ріо-де-Жанейро Едуардо Паесом.

Зустрічі показали, що криптовалютна біржа планує закріпитися в країні, оскільки CZ повідомила про відкриття офісу в Ріо-де-Жанейро. У 2022 році Binance також спонсорувала збірну Аргентини, виявивши інтерес до футболу.

Binance стає єдиною криптовалютною біржею, яка спонсорує Чемпіонат Бразилії з футболу

Binance объявила о спонсорстве Чемпионата Бразилии по футболуBinance уклала договір про трирічне партнерство з CBF, починаючи з 2022 року, ставши єдиною криптовалютною біржею, яка розміщує рекламу на великих футбольних турнірах у Бразилії.

Це партнерство передбачає можливу емісію фан-токенів та NFT для проведення заходів.

Директор з комерції та маркетингу CBF Лоренцо Пералес сказав, що цифрова екосистема змінила футбол, що є ще одним великим досягненням.

«Галузь постійно змінюється у цифровій та технологічній екосистемі. Фанати футболу вже залучені до світу фан-токенів та NFT, і у цьому сценарії проведення змагань Чемпіонату Бразилії з футболу пов’язане з Binance, світовим гігантом на цьому ринку. Для нас це стратегічний партнер, який дозволяє краще зрозуміти профіль бразильських уболівальників та пов’язати їх із змаганнями».

Binance

Генеральний директор Binance прокоментував нове спонсорство: «Спорт є важливим фактором інтеграції в суспільство. А оскільки футбол тісно пов’язаний з бразильською ідентичністю та культурою, наше партнерство з CBF важливе для розширення впровадження криптовалюти та надання позитивного впливу на наших користувачів, спільнота криптовалют та блокчейнів у Бразилії та загалом у світі».