Відкрита Америка: новини говорять, що влада видадуть додаткових 15 тисяч віз для сезонних працівників

Схоже, що з приходом до влади в США Дональда Трампа для українських мігрантів в країні мало що змінилося. Так, у поточному році влада країни будуть змушені видати додаткові 15 тисяч віз для сезонних іноземних працівників.

Про відповідні плани напередодні заявили в Міністерстві внутрішньої безпеки США. Так, відомо, що іноземцям видадуть додаткові 15 тисяч віз категорії H-2B.

visas

Плани влади щодо збільшення ліміту видачі дозволів на роботу і проживання в США пов’язана з необхідністю найму іноземних працівників у несільськогосподарському секторі до кінця поточного фіскального року.

Якщо додаткові візи не будуть видані, то американській економіці буде завдано непоправної шкоди.

Нагадаємо, що це не єдине нововведення американської влади у сфері міграційної політики. Докладніше про це ви можете дізнатися в нашому матеріалі “Свіжі новини Америки: в силу вступив закон Трампа про емігрантів”.

Зазначимо, що для найму іноземців американському роботодавцю потрібно довести, що без їх участі його бізнес може постраждати. По всій видимості, в цьому році ряд компаній все ж зумів переконати Міністерство безпеки в тому, що без мігрантів американська економіка все ж не зможе вижити.

Повідомляється, що рішення про видачу додаткових 15 тисяч віз для сезонних працівників буде одноразовим і регулярною практикою не стане.

Читайте також:

1.Польща сьогодні: новини говорять про відкриття українських шкіл у Кракові

2.Відкрита Австралія: еміграція в країну стане ще простіше

3.Безвізовий режим в Україні доступний не всім: прикордонники розповіли, кого не пускають у Європу

4.Відкрита Україна: безвізові країни взяли понад 100 тисяч українців

5.Відкрита Чехія: новини говорять про те, що ВНП будуть давати в обмін на інвестиції