Безвізовий режим – не всі,оскільки Україна хоче вступити в Шенген

Україна не має наміру зупинятися на отримання безвізового режиму з Європейським Союзом і планує вступити в Шенгенську зону.

Про це заявила віце-прем’єр-міністр України з питань євроінтеграції Іванна Климпуш-Цицнадзе.

729_486_591a859b7cdf8

Так, зараз анонсовані прийдешні переговори про входження нашої країни в Шенгенську зону.

Крім того, Україна працює над створенням «дорожньої карти» щодо лібералізації поставок вітчизняних товарів на ринку Європи. Зараз представники офіційного Києва і Брюсселя готуються до переговорів про налагодження поштових, фінансових, телекомунікаційних і морських контактів.

Нагадаємо, що Україна все сильніше интерируется в ЄС про що ми розповідали в нашій статті “Безвізові країни для українців стали ще привабливішими: Угорщина дозволила працювати за безвизу”.

Віце-прем’єр зауважила, що уряд не має наміру починати переговори про лібералізацію працевлаштування українців за кордоном, а хоче сконцентрувати на поліпшення умов праці у власній країні.

Нагадаємо, що безвізовий режим між Україною і ЄС набула чинності 11 червня 2017 року. До сьогоднішнього дня спрощеними умовами перетину кордону встигли скористатися сотні тисяч українців.

Читайте також:

1.Відкрита Америка: новини говорять, що влада видадуть додаткових 15 тисяч віз для сезонних працівників

2.Приємні новини: Польща почала більше платити українським мігрантам

3.Дешеві компанії-лоукостери прийдуть в Україну: Райнер хоче залишитися в країні

4.Росія, США, Німеччина, Польща – годують українців: заробітчани отримують все більше, так як їх спільний переклад склав більше мільярда доларів

5.Відкрита Чехія: новини говорять про те, що ВНП будуть давати в обмін на інвестиції