Новини Канади: в країні запущена нова міграційна програма

З Канади прийшли приємні новини. Так, провінція Онтаріо оголосила про початок реалізації нового міграційної програми, названої Employer Job Offer In-Demand Skills Stream.

Ініціатива була запущена 16 серпня і спрямована на залучення в регіон представників спеціальностей, які користуються високим попитом.

Toronto_from_Harbour

Зазначимо, що програма Employer Job Offer In-Demand Skills Stream є частиною іншого, більш масштабного проекту – Ontario Immigrant Nominee Program (OINP).

Нагадаємо, що дана програма дозволяє владі провінції Онтаріо самостійно вибирати людей, які отримають право міграції до Канади на основі певних критеріїв.

Зараз В провінції потрібні фахівці у галузі сільського господарства та будівництва.

Взяти участь у міграційної програмі Employer Job Offer In-Demand Skills Stream лише ті іноземці, які відповідають вимогам канадського уряду і вже отримали запрошення на роботу від місцевого роботодавця.

Нагадаємо, що в українців тепер більше можливостей емігрувати за кордон. Детальніше про це ми повідомляли в нашому матеріалі “Чехія оголосила приємні новини: у країні в два рази збільшать кількість видачі дозволів на роботу для українців”.

Крім того, для участі в програмі знадобиться заповнена та підписана форма роботодавця (Employer Form).

Так, від емігрантів зажадають пред’явити робоче пропозицію про повної зайнятості, що передбачає отримання пропозиції на роботу без дати закінчення. Також емігрантові потрібно буде довести, що він відпрацював 1560 оплачуваних годин протягом року.

Для участі у програмі необхідно отримати пропозицію на роботу з однією з наступних спеціальностей:

– інсталятор;

– оператор важкого устаткування;

– сільськогосподарський різноробочий;

– працівник в розплідник або в теплицю;

– працівник на збір врожаю;

– різноробочий;

– м’ясник;

– фасувальник м’ясної продукції.

Зазначимо, що учасники програми Employer Job Offer In-Demand Skills Stream, а також члени їх сімей отримають право отримання статусу постійного резидента Канади.

Читайте також:

1.Катар упросив візовий режим для українців

2.Відкрита Італія: авіаквитки на дешеві авіалінії можна купити в аеропорту Львова, – в країну приходить дешева авіакомпанія

3.В Україні вводиться ID-карта: Гройсман заявив, що паспорт з електронним підписом

4.Новини про безвиз: Євросоюз відвідали понад 160 тисяч українців

5.Ажіотаж отримати біометричний паспорт: безвиз змусив українців вишикувалися у кілометрові черги