Чим зайняти підлітків, щоб відвернути їхню відмінність від військової дійсності?

В епоху відеоігор, мобільних телефонів, комп’ютерів та Інтернету підліткам не важко знайти собі заняття. Однак це принесе їм більше шкоди, ніж користь. Саме час згадати заняття, які принесуть користь і допоможуть підлітку відволіктися від суворої дійсності.

Приготування їжі

Підліткам зазвичай подобається все, що пов’язане із їжею. Приготування обіду чи вечері разом із батьками – чудовий спосіб розвитку в дитини навичок командної роботи. Після приготування страви можна влаштувати сімейну вечерю або почастувати друзів.

Настільні ігри

Це не тільки веселе заняття, яке подобається багатьом підліткам, а й ефективний спосіб розвинути мислення дитини. Є велика кількість настільних ігор на будь-який смак, і підліток може серед них знайти те, що йому до вподоби.

Відвідування культурних заходів

Підліток може дізнатися багато цікавого, ознайомившись, наприклад, із експонатами найближчого краєзнавчого музею. Також заслуговують на увагу безкоштовні концерти, художні виставки та публічні лекції.

Квести

Для того, щоб придумати квест для дитини, не потрібно багато фантазії. Ви можете запропонувати йому знайти певні предмети або зібрати колекцію безкоштовних рекламних листівок.

Спорт

Завдяки заняттям спортом підліток зміцнить здоров’я та виробить особисті якості, які в подальшому житті йому обов’язково знадобляться. Головне, вибрати такий вид спорту, який буде цікавий дитині і буде йому під силу, враховуючи його фізичну форму.

Джерело: https://t.me/bezhenciDnepra