Новини про безвиз: Євросоюз відвідали понад 160 тисяч українців

Станом на 4 серпня 2017 року безвізовим режимом з країнами Європейського Союзу встигли скористатися більше 160 тисяч громадян України.

Новини про безвиз і кількість українців, що відвідали Євросоюз, були озвучені раніше на цьому тижні.

270727-e1489328006263

Так, у прес-службі Державної прикордонної служби країни заявили, що на пунках пропуску через кордон практично відсутні черги.

Раніше ми повідомляли, що за безвизу українцю можуть не тільки подорожувати по ЄС, але і працювати. Детальніше про це можна довідатися в нашій статті “Безвізові країни для українців стали ще привабливішими: Угорщина дозволила працювати за безвизу”.

З 11 червня (саме тоді безвиз набрав чинності) більше 162 тисяч українців перетнули кордон і рушили в ЄС, скориставшись біометричними паспортами.

За вказаний період відмовлено у в’їзді було лише 55 громадянам України. У всіх випадках для цього були серйозні причини. Так, 18 українцям відмовлено з причин перевищення термінів перебування. Ще 37 осіб не змогли потрапити в ЄС, з-за того, що не зуміли довести прикордонникам мети своїх поїздок.

Окремо відзначимо, що в Держприкордонслужбі не помітили різкого збільшення числа громадян, що виїжджають з України в ЄС з біометричними паспортами.

Читайте також:

1.Лоукостер Aer Lingus зайде у Львівський аеропорт

2.Ажіотаж отримати біометричний паспорт: безвиз змусив українців вишикувалися у кілометрові черги

3.Новини ОАЕ: громадянство, видача віз і система послуг стануть повністю електронними

4.Новини з Америки шокують тим, що Трамп хоче скасувати лотерею на Green Card

5.Прекрасні свіжі новини: Україна стане ближчою до Європи завдяки новим автобусам