Доставку грін-карт можна буде відстежити онлайн

Приємна новина чекає всіх одержувачів «зелених карт» в США. Так, доставку довгоочікуваних документів можна буде відстежити онлайн за допомогою спеціальних трек-номерів.

Нові правила були оголошені в минулу п’ятницю прес-службою Міграційної служби США. Так, доставка грін-карт, дозволів на роботу та інших документів за кордон буде здійснюватися ще більш ефективно.

Грин-карта фото

Процес доставки і точне місцезнаходження документів одержувач зможе простежити за допомогою спеціального трек-номера.

Нагадаємо, що приємні новини також прийшли і з Литви, де істотно спростили правила оформлення віз.

Нова форма спрямована на те, щоб уникнути випадків невостребованнности документів, оскільки часто Поштова служба не може вручити бланки одержувачу, хто змінив місце проживання або не вірно вказав своє місцезнаходження. З введенням відстеження документів, подібні інциденти стануть практично неможливими.

Також нові правила передбачають необхідність пред’явлення посвідчення особи при отримання грін-карти, а також можливості передачі документів довіреним особам при заповненні спеціальної форми в Поштовій службі.

Відстежити посилку мігранти зможуть через сайт Поштової служби США, там же можна вибрати час для того, щоб забрати свою посилку в зручний момент.

Джерело: www.eurabota.ua