Лоукостер Ryanair перевіз мільярдного пасажира

Ірландський лоукостер Ryanair заявив про успішну перевезення свого мільярдного пасажира.

Таким чином Ryanair став першою компанією в історії Європи, яка зуміла перевезти на своїх літаках більше мільярда пасажирів.

ryanair

Нагадаємо, що ірландський бюджетний перевізник був створений в 1985 році. Всього за 32 роки своєї історії компанія зуміла обслужити більше мільярда клієнтів з різних куточків світу.

Зазначимо, що лоукостер мають свою історію роботи в Україні, з подробицями якої можна ознакомися в нашій статті “Недоступний Ryanair: авіакомпанія повертає гроші за квитки (ДОКУМЕНТ)”.

В останні роки Ryanair переживає справжній розквіт і б’є рекорд за рекордом. Так, в липні цього року літаки компанії перевезли 12,6 мільйонів пасажирів, що на 11% більше, ніж було зафіксовано за аналогічний період минулого року.

Відзначимо, що даний лоукостер також планує почати роботу в Україні. Підтверджено, що з осені цього року літаки компанії будуть літати з львівського аеропорту. Однак, переговори між перевізником та адміністрацією київського Борисполя закінчили безуспішно і призвели до скандалу, наслідки якого обговорюють і сьогодні.

Читайте також:

1.Лоукостер Aer Lingus зайде у Львівський аеропорт

2.Прекрасні свіжі новини: Україна стане ближчою до Європи завдяки новим автобусам

3.Укрзалізниця запускає новий поїзд: складів Київ-Польща стане більше

4.Шедрый Qatar Airways: акція компанія дозволить українцям дешево дістатися у віддалені куточки планети

5.Українці можуть так і не отримати дешеві авіаквитки: лоукостери хочуть не пустити в країну через суд