Імміграційна програма Канади для фахівців у галузі високих технологій

Експериментальна програма fast-track visa program допомагає кваліфікованим фахівцям в області високих технологій швидко оформитися на роботу в цій північноамериканській країні. Тільки за перші три місяці дії програми до Канади приїхало близько двох тисяч фахівців.

программа fast-track visa program Канада

Багато канадські компанії, які стрімко розвиваються і розширюють свій бізнес зможуть скористатися пілотним проектом Міністерства імміграції та громадянства Канади fast-track visa program. Його запустили з метою допомогти канадським компаніям швидко залучати до себе талановитих і креативних нових співробітників зі всього світу.

Ця експериментальна програма запущена в рамках Стратегії глобальних навичок (The Global Skills Strategy). Вона дозволяє компаніям залучити талановитих перспективних фахівців в Канаду протягом двох тижнів, а не місяців, як було до запуску програми. Найближчі родичі найнятих працівників можуть приїхати у країну з прискореною процедурою.

Якщо за весь 2016 рік до Канади приїхали близько дев’яти тисяч фахівців, то за дев’ять місяців 2017 року – сім тисяч. Портал www.eurabota.ua надає багато корисної інформації для тих, хто хоче знайти для себе підходящу вакансію в цій країні.