Скільки коштує паспорт ЄС: Кіпр заробив на паспортах більше 4 мільярдів євро

Уряд Кіпру заробила на продажу паспортів Європейського Союзу більше чотирьох мільярдів євро

Згідно інформації, що надійшла, серед тих, хто придбав кіпрські паспорта, є російські олігархи, а також українські мільйонери і колишні чиновники, звинувачені в корупції.

Скільки коштує паспорт ЄС? – Так, в обмін на громадянство Кіпру, громадянину іншої країни доведеться інвестувати в економіку країни не менше 2 мільйонів євро.

passport_cyprus

Нагадаємо, що уряд Кіпру продає громадянство країни з 2013 року. Тоді дана міра була зроблена для ліквідації фіскального кризи і залучення в країну нових інвесторів. Однак, через кілька років уряд поставив продаж паспортів «на потік» і перетворила її в ще одну статтю отримання доходів у державний бюджет.

Зазначимо, що сьогодні для українців міграційне законодавство спрощується і в інших країнах ЄС. Подробиці доступні в нашій статті “Відкрита Чехія: вакансії для українців доступні, як ніколи”.

Серед тих, хто прийняв рішення витратити кілька мільйонів на придбання громадянства Кіпру, опинилися сотні росіян і українців, які в надії сховатися від «рідного» правосуддя вирішили переселитися в Європу.

Лише в минулому році «золоті паспорта» на Кіпрі отримали понад 400 осіб. Імена і прізвище нових кіпріотів не розголошуються, хоча достеменно відомо, що в цьому списку можна знайти безліч українців і росіян, які володіють значним матеріальним станом і політичним впливом.

Читайте також:

1.Новини США засмучують, так як зміна імміграційного статусу загрожує депортацією

2.Свіжі новини ЄС радують, так як скасування роумінгу для України це вирішене питання

3.Новини Британії не радують, так як британські візи залишаться недоступними для українців

4.Польські новини говорять тільки про те, що біометричний паспорт дасть право отримати офіційну роботу в країні

5.Країни Океанії повідомили прекрасні новини, так як міграція в регіон проста, як ніколи