Українцям все важче отримати американську візу

Згідно статистичним даним, які публікує у своїх звітах Держдепартамент США, за останні кілька років, кількість українських громадян, які бажають отримати візу в Сполучені Штати різко збільшилася.

 американская виза

Українці стали активніше робити спроби отримання різного виду віз для в’їзду в США, але судячи за даними статистики структури цієї країни, які займаються видачею віз, стали набагато більше відмовляти українським громадянам. В першу чергу це пов’язано з тим, що з-за конфлікту на Донбасі, число бажаючих поїхати в США значно зросла, багато хто, намагаючись ввести чиновників в оману, хотіли поїхати на постійне місце проживання за туристичною візою. З цієї причини останнім часом збільшилося число відмов для українських громадян в отриманні американської візи. Найбільш частою причиною відмови є незадовільний фінансовий або соціальний статус. Наприклад, у претендента немає банківського рахунку або невелика сума грошей на рахунку, ні роботи, проблеми зі сплатою податків. Якщо на співбесіді людина плутається у відповідях, візу не дадуть.

Нагадаємо, раніше ми писали про значно спрощених правилах для імміграції до Канади, які дають можливість значно легше отримати громадянство Канади.

Джерело: www.eurabota.ua

25.10.2018