Люди, які приїхали жити у США з інших країн, внесли величезний внесок у розвиток економіки і бізнесу

Останні заяви і рішення Адміністрації президента Дональда Трампа про те, що потрібно посилити політику щодо іммігрантів і людей, які хочуть приїхати працювати в США може спростувати нещодавно опублікована нова доповідь Центру американського підприємництва (CAE). У документі дається глибокий і розгорнутий аналіз ролі іммігрантів і їх дітей зі списку провідних американських компаній Fortune 500 за 2017 рік.

З п’яти сотень провідних компаній США 43% були створені людьми, що народилися в іншій країні, і приїхали в США жити і працювати, а якщо пощастить, то організувати транснаціональні компанії, які приносять в бюджет країни мільярдні доходи від оподаткування.  ведущие компании США 43% были созданы людьми, родившимся в другой странеЦі компанії охоплюють багато галузей економіки, від високотехнологічних до роздрібної торгівлі.

Одне згадування таких гігантів, як Facebook, Apple, Ford Motor, Boeing відразу повинно знімати всі питання і сумніви можновладців.

Крім цього, важливо розуміти, що підприємництво – це один з способів, з допомогою яких іммігранти та їхні нащадки підвищують рівень економічної могутності США. Вони також є найманими працівниками, споживачами і платниками податків, які сприяють економічному зростанню і створенню робочих місць в США.