Новини Британії не радують, так як британські візи залишаться недоступними для українців

Українські власті заявили, що британські візи так і залишаться для громадян країни вкрай важкими в оформленні.

Неприємні новини Британії підтвердила Віце-прем’єр з європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

1923669

Крім того, українська чиновниця додала, що вважає британську візову політику відверто «дивною».

Так, віце-прем’єр має намір підняти питання про спрощення візової системи для громадян України на найближчих переговорах з представниками МЗС Британії.

Дізнатися ще більше про візової політики тієї чи іншої країни, ви завжди зможете на нашому сайті. До прикладу, можна ознайомитись з матеріалом “У США скасовано програма DACA, так як Трамп не має наміру підтримувати молодих мігрантів”.

Нагадаємо, що в Україні працює посольство Сполученого Королівства, проте при ньому відсутні так звані візові офіцери. З-за ситуації, що склалася, всі документи на отримання візи, надані громадянами нашої країни, відправляються на оформлення у Великобританії, що займає дуже багато часу і коштує не дешево.

Затримки в отриманні візи трапляються вкрай часто, із-за чого українці втрачають можливість скористатися заброньованими квитками та номерами в готелях. Також часто зриваються туристичні та бізнес-поїздки.

Українська влада розуміє, що громадяни країни страждають від ситуації, що склалася, і намагаються виправити її. Однак, дипломати розуміють, що поліпшення візової системи для України не є пріоритетом для офіційного Лондона, з-за чого прискорення отримання британських віз українцям найближчим часом не варто очікувати.

Читайте також:

1.Свіжі новини з Америки: еміграція в США буде проходити за спеціальними посібниками

2.Свіжі новини США: біженці-українці стали другою за чисельністю групою мігрантів

3.Польські новини говорять тільки про те, що біометричний паспорт дасть право отримати офіційну роботу в країні

4.Порошенко підписав закон про біометричний контроль, з-за якого Кабмін в замішанні, а Росія прийшла в сказ

5.Трамп зробив отримання візи в США ще складніше