Свіжі новини ЄС радують, так як скасування роумінгу для України це вирішене питання

Незабаром між Україною і Європейським Союзом буде скасовано роумінг. Так, зараз у Європейський парламент вже внесено відповідний законопроект.

Мобільний звязок між Україною та ЄС подешевшає вже в цьому році. Саме про це свідчать свіжі новини ЄС.

_rbk1_650x410

Планується, що скасування роумінгу відбудеться в рамках реалізації програми «Східне партнерство». Повідомляється, що разом з Україною роумінг буде скасовано для таких країн, як Молдова і Грузія.

Нагадаємо, що між Україною і ЄС з кожним місяцем встановлюються все більш і більш тісні зв’язки. Детальніше про це можна довідатися в нашій статті “Польські новини говорять тільки про те, що біометричний паспорт дасть право отримати офіційну роботу в країні”.

Відзначимо, що крім розгляду питання про скасування роумінгу для українців, в Європарламенті розглянули ряд інших проблем. Так, ЄС має намір збільшити інвестиції в нашу країну. Стратегія підтримки вітчизняної економіки буде розглянуто 24 листопада під час проведення саміту «Східне партнерство».

ЄС має намір створити спеціально для України окремий трастовий фонд, який буде займатися приватним і державним інвестуванням в різні інфраструктурні проекти.

Читайте також:

1.Відкрита Чехія: вакансії для українців доступні, як ніколи

2.Новини Британії не радують, так як британські візи залишаться недоступними для українців

3.Гугл запустив сервіс пошуку авіаквитків з України

4.Укрзалізниця зробить Польщу ближче: квиток на поїзд можна буде купити ще на два потяги

5.У США скасовано програма DACA, так як Трамп не має наміру підтримувати молодих мігрантів