Трудові мігранти з України в Польщі отримали майже 100 тисяч віз

У Польщі готові приймати все більше і більше трудових мігрантів з України Так, за минулі півроку в країні-сусідці українськими громадянами було отримано відразу ж 95 тисяч віз.

Згідно з даними статистики, протягом останніх трьох років кількість легальних українських мігрантів у Польщі зросла у чотири рази.

visa_work_ukranian

Приємні новини були офіційно озвучені польською владою на економічному форумі, що пройшов в Криниці-Здруй (польща). Так, представники польського Центробанку і Варшавського університету офіційно заявили, що за підсумками 2016 року 770 тисяч громадян України оформили так звані «карти побуту» та робочі візи.

Нагадаємо, що все більше українців працюють і в Чехії. Більше про це можна довідатися в нашій статті “Відкрита Чехія: вакансії для українців доступні, як ніколи”.

Зазначимо, що в останні роки спостерігається стійке зростання числа українців, які працюють у Польщі на постійних умовах. В минулому році громадяни нашої країни отримали 127 тисяч робочих віз, а за перші півроку поточного року українцями було отримано майже 95 тисяч віз.

У Польщі впевнені, що існуюча динаміка не тільки збережеться, але й посилиться.

Читайте також:

1.Новини США засмучують, так як зміна імміграційного статусу загрожує депортацією

2.Трамп зробив отримання візи в США ще складніше

3.У США скасовано програма DACA, так як Трамп не має наміру підтримувати молодих мігрантів

4.Свіжі новини з Америки: еміграція в США буде проходити за спеціальними посібниками

5.Свіжі новини США: біженці-українці стали другою за чисельністю групою мігрантів