Новини США засмучують, так як зміна імміграційного статусу загрожує депортацією

Адміністрація президента Дональда Трампа продовжує ускладнять міграційне законодавство. Так, новини США говорять про те, що уряд прийняв рішення ускладнити процедуру зміни імміграційного статусу для всіх іноземних громадян, які приїжджають в Америку.

Планується, що особи, які змінили свій статус перебування на території США протягом перших трьох місяців перебування в країні, будуть звинувачені в обмані. Так, прикордонні та імміграційні служби мають намір взяти під підозру всіх іноземців, які вирішили змінити свій статус протягом перших 90 днів перебування в країні.

deportation-300x241

Дане правило було введено 1 вересня поточного року, коли Державний департамент США оновив правила, що стосуються «непогодження» між типом візи, отриманої іноземцем, і характером його дій на території країни.

Нагадаємо, що уряд США і раніше брала неприємні для мігрантів рішення. Більше дізнатися про це можна в нашому матеріалі “У США скасовано програма DACA, так як Трамп не має наміру підтримувати молодих мігрантів”.

Тепер всі американські имиграционные офіцери можуть прийняти рішення, що іноземець має намір вводить їх в оману, якщо дізнаються, що особа робить дії, несумісні з отриманими ним або нею неімміграційним статусом протягом перших 90 днів з дня приїзду в країну.

Якщо офіцер запідозрить іноземного громадянина в спотворенні намірів з моменту подачі документів подачі на візу до терміну в’їзду в країну, то він має право звернутися в Департамент внутрішньої безпеки, який може позбавити таку особу візи.

У даний момент випадків відкликання візи за вищеописаним вимогам не зафіксовано.

Читайте також:

1.Свіжі новини з Америки: еміграція в США буде проходити за спеціальними посібниками

2.Свіжі новини США: біженці-українці стали другою за чисельністю групою мігрантів

3.США оголосили погані новини, так як програми працевлаштування в країні уріжуть

4.Канада відкрита як ніколи: програма «супер-віза» стала шансом для 90 тисяч батьків

5.Трамп зробив отримання візи в США ще складніше