Старий термінал львівського аеропорту знову обслуговує рейси

Кількість рейсів і пасажиропотік в аеропорту «Львів» настільки збільшилися, що в керівництві згадали про старий термінал.

Керівництво львівського аеропорту почало активно шукати рішення проблем, пов’язаних зі стрімким зростанням пасажиропотоку, особливо на міжнародних регулярних і чартерних рейсах. Тому, вирішили відновити в старому терміналі прийом внутрішніх регулярних рейсів.

На першому етапі старий аеровокзал буде приймати рейси з Києва, які виконує авіакомпанія «Мотор Січ».

Перший рейс буде прийнятий сьогодні, в понеділок 24 червня. Це буде перший внутрішній рейс, прийнятий з 2012 року. Весь цей час старий аеровокзал приймав тільки спеціальні рейси.

Такий крок дозволить істотно збільшити пропускну здатність зони прильоту нового терміналу, оскільки будуть менше завантажені конвеєри для видачі багажу.

Планується, що в старому терміналі будуть обслуговуватися також пасажири  чартерних міжнародних рейсів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що керівництво бюджетної авіакомпанії Wizz Air, з огляду на підсумки роботи на українському ринку в 2018, вирішило, що необхідно збільшити частоту рейсів із львівського аеропорту на п’яти найпопулярніших маршрутах.

Впевнене зростання пасажиропотоку демонструють українські аеропорти. Серед лідерів повітряні гавані Львова, Харкова та Києва.