Українці можуть обмінювати валюту в терміналах на вулицях та в торгових центрах

Валютні операції в нашій країні стають все більш доступними. Напередодні «Приватбанк» почав надавати послугу торгівлі та обміну валюти у власних терміналах самообслуговування.

Найбільший банк країни дозволив мільйонам своїх клієнтів самостійно обмінювати валюту без посередництва банківських працівників. Купити або продавати євро, долар, злотий або рубль можна в будь-якому терміналі «Привату», встановленому на вулиці, торговому центрі або в будівлі банківського відділення.

Читайте также: В Україні кордон взяли під посилений контроль

Нагадаємо, що раніше обмін валют став доступним для всіх клієнтів банку через додаток «Приват24». Однак, тепер купувати і продавати іноземні грошові знаки можна буде безпосередньо готівкою через термінали самообслуговування.

Для того, щоб скористатися послугою, потрібно авторизуватися за допомогою власної банківської карти, ввести ПІН-код, вибрати меню «Банківські послуги», натиснути на іконку «Обмін валют», вибрати потрібну валюту, ввести номінал і вказати карту для перерахування коштів.

Плата за використання послугою буде вказана безпосередньо на екрані терміналу самообслуговування під час оформлення операції.