Угорський лоукостер Wizz Air збільшує число рейсів у два рази

Зважаючи на велику економічну вигоду, керівництво бюджетної авіакомпанії Wizz Air вирішило майже в два рази збільшити частоту рейсів із львівського аеропорту на п’яти найпопулярніших маршрутах.

Про те, що в цьому році угорський лоукостер Wizz Air збільшить кількість регулярних рейсів з 11-ти до 21-го на 5-ти найпопулярніших серед пасажирів напрямках повідомила представник аеропорту «Львів» Уляна Фік.

Чиста економічна вигода і нічого більше змушують керівництво угорської бюджетної авіакомпанії приймати такі рішення. Уляна Фік зазначила, що «середньомісячна завантаженість рейсів на популярних напрямках становить 83 відсотки. Міжнародний аеропорт «Львів» спільно з Wizz Air вирішили збільшити частоту виконання рейсів на 5 напрямках, а саме: до Братислави, Вроцлава, Гданська, Берліна і Дортмунда».

На деяких з цих напрямків частота польотів вже збільшилася. Однак, якщо раніше її зменшували на зимовий період, то тепер компанія вирішила залишити таку ж частоту польотів і на зимову навігацію.

В цілому Wizz Air літає зі Львова по десяти маршрутах.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що три найбільших повітряних гавані України – аеропорти «Бориспіль», «Львів» та «Харків» – за підсумками травня показали впевнене зростання пасажиропотоку.

В 2018 році в Україні зафіксовано найбільше зростання пасажирських авіаперевезень серед європейських країн.