Канадський уряд продовжує радувати іммігрантів новими ініціативами

До Атлантичної пілотної програми імміграції внесені важливі зміни, які дадуть можливість більшій кількості бажаючих переїхати до Канади. Також днями стало відомо, що в новому відборі Express Entry знову знизився прохідний бал – це чудова новина для всіх тих, хто подав заявки на переїзд до Канади.

Канадський уряд, зацікавлений ​у подальшому збільшенні числа людей з інших країн, в тому числі і України, які хочуть переїхати до країни на постійне місце проживання. Тому робляться кроки, які сприяють цьому процесу. Нещодавно стало відомо, що в Атлантичному пілоті додали нову опцію з метою підвищення якості життя кваліфікованих іммігрантів та їхніх сімей, які приїхали до Атлантичної провінції на роботу. Тепер подати заявку на отримання відкритого дозволу на роботу можуть чоловік і жінка, які мають кваліфікацію середнього рівня, наприклад, офіціанти і далекобійники.

Раніше заявку на отримання відкритого дозволу на роботу могли подати подружжя або партнери тільки висококваліфікованих фахівців, зокрема, менеджерів, лікарів чи архітекторів.

Нововведення покликані створити сприятливі умови для нових іммігрантів і членів їх сімей, щоб вони залишалися в одній з Атлантичних провінцій.

Також стало відомо, що канадський уряд випустив 3 350 запрошень для подачі імміграційної заявки на постійне місце проживання в новому відборі Express Entry, який був проведений на початку травня. З початку цього року видано майже на 7 тисяч запрошень більше, ніж за аналогічний період минулого року. Мінімальний прохідний бал становив 450. Це вже четвертий відбір цього року, в якому прохідний бал зменшується.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що імміграційні офіцери і роботодавці спеціально приїдуть до Києва, щоб взяти участь в організованих канадських урядом ярмарках вакансій, які будуть проводитися 17 та 18 травня 2019 року.

Керівники IT-фірм шукають програмістів та інших фахівців не тільки серед канадців, але і серед іноземних громадян, які планують найближчим часом переїхати на постійне місце проживання до Канади або вже переїхали до країни.