Свіжі новини США: біженці-українці стали другою за чисельністю групою мігрантів

Сьогодні в США стали відомі свіжі новини, які не порадують громадян України. Так, українці-біженці стали другою за чисельністю групою, що отримала притулок в США.

Так, стало відомо, що вихідці з нашої країни часто використовуються імміграційною програмою, названої «Поправкою Лаутенберга», яка дозволяє отримати притулок в США жертвам переслідувань на релігійному ґрунті.

2017-09-01-141856-5b4ab6817

Зазначимо, що до 2017 року шансом виїхати в США скористалися дискриміновані групи з Конго, Сирії, М’янми, Сомалі та Іраку.

Однак, після того, як до влади в США прийшов Дональд Трамп, він заборонив в’їзд у країну громадянам шести вищевказаних мусульманських країн, після чого звільнилися «вакантні місця» зайняли вихідці з України та інших країн СНД.

Нагадаємо, що ця новина пішла за інформацією про посилення міграційного законодавства у США. Детальніше про це можна довідатися в нашій статті “США оголосили погані новини, так як програми працевлаштування в країні уріжуть”.

Зазначимо, що частіше за українців «поправкою» Лаутенберга користуються лише громадяни Конго. Так, за перші 8 місяців цього року в США в якості біженців прибуло більше 4 тисяч громадян України.

Читайте також:

1.Польські новини говорять тільки про те, що біометричний паспорт дасть право отримати офіційну роботу в країні

2.Лоукост близько, так як в Україну прийдуть EasyJet, Eurowings Ryanair і

3.Трамп зробив отримання візи в США ще складніше

4.Країни Океанії повідомили прекрасні новини, так як міграція в регіон проста, як ніколи

5.Приємні новини: Україна та Ізраїль скасовують роумінг