Свіжі новини з Америки: еміграція в США буде проходити за спеціальними посібниками

Уряд США повідомила свіжі новини. Так, процес міграції в Америку буде контролюватися за допомогою положень, викладених у спеціальних навчальних посібниках.

Тепер підготовка до отримання американського громадянства вихідцями з інших країн буде здійснюватися за допомогою серії спеціально створених підручників.

m8

Необхідність у виданні посібників виникла у зв’язку з тим, що процес натуралізації США є складним і вимагає від іноземців спеціальної освітньої підготовки.

Нагадаємо, що ця новина прийшла слідом за інформацією про знищення міграційного законодавства у США. Детальніше про це можна дізнатися в нашому матеріалі “Трамп зробив отримання візи в США ще складніше”.

Нові освітні продукти були розроблені Службою громадянства та імміграції США. У них можна знайти спеціальні навчальні методики з підготовки мігрантів до натуралізації.

Так, іноземцям пропонуються наступні посібники:

– Керівництво по освітнім стандартам і змісту курсів за громадянства для дорослих (The Guide to the Adult Citizenship Education Content Standards and Foundation Skills);

– Зразок Програми навчання громадянства для дорослих з низьким початковим рівнем англійської мови ESL (The Sample Citizenship Curriculum for an Adult Low Beginning ESL Level Course);

– Плани Уроків громадянства від USCIS (USCIS Civics Lesson Plans).

Підручники були створені спеціально для викладачам курсів за громадянством і волонтерів. Також посібниками можуть користуватися мігранти, які займаються самоосвітою.

Читайте також:

1.Свіжі новини США: біженці-українці стали другою за чисельністю групою мігрантів

2.США оголосили погані новини, так як програми працевлаштування в країні уріжуть

3.Країни Океанії повідомили прекрасні новини, так як міграція в регіон проста, як ніколи

4.Канада відкрита як ніколи: програма «супер-віза» стала шансом для 90 тисяч батьків

5.Приємні новини: Україна та Ізраїль скасовують роумінг