США не хочуть видавати візи: іноземці ризикують депортацією, з-за політики Трампа

Адміністрація президента США Дональда Трампа практично щодня повідомляє нові новини, що стосуються посилення міграційної політики.

Так, уряд наполягає на посиленні правил в’їзду іноземних громадян на територію США.

Нова адміністрація має намір посилити заходи з контролю за перетином кордону та посилити контроль за діями іноземців на території країни.

иммиграция1

Про це заявив радник глави держави з національної безпеки Герберт Макмастер під час свого останнього виступу по американському телебаченню.

Зазначимо, що в останні місяці уряд США жорстко посилює правила в’їзду в країну. Більше про це можна довідатися в нашій статті “У США скасовано програма DACA, так як Трамп не має наміру підтримувати молодих мігрантів”.

Так, влада має намір більш ретельно перевіряти всіх іноземців, що в’їжджають в країну, і стежити за їх діями на території США. Якщо ж будуть зафіксовані факти обману міграційних служб, то у іноземця буде відібрана віза.

Нагадаємо, що раніше Верховний суд США визнав законними окремі положення антимиграционного указу Трампа, що забороняє в’їзд до країни громадян таких країн, як Судан, Сирія, Іран, Лівія, Сомалі і Ємен.

Читайте також:

1.Трудові мігранти з України в Польщі отримали майже 100 тисяч віз

2.Скільки коштує паспорт ЄС: Кіпр заробив на паспортах більше 4 мільярдів євро

3.Новини США засмучують, так як зміна імміграційного статусу загрожує депортацією

 

 

 

4.Свіжі новини ЄС радують, так як скасування роумінгу для України це вирішене питання

5.Відкрита Чехія: вакансії для українців доступні, як ніколи