Для багатьох фахівців з’явилася реальна можливість переїхати до Канади

Канадська провінція Саскачеван відчуває великий дефіцит фахівців багатьох професій, але деякі з них настільки затребувані, що місцева влада йде на будь-які послаблення в імміграційній політиці, щоб швидше заповнити вакансії.

Канада є однією з найбільш привабливих країн світу для громадян багатьох держав, які планують переїхати на постійне місце проживання. Звичайно, цьому сприяє оновлена ​​імміграційна політика як федерального уряду Канади, так і провінційних урядів.

Для іммігрантів розроблені багато спеціальних провінційних програм, в тому числі і програма провінції Саскачеван (Saskatchewan Immigrant Nominee Program, SINP). Щоб мати можливість іммігрувати до цього регіону Канади, необхідний досвід роботи, при цьому не потрібно мати запрошення на роботу.

Список затребуваних професій, які передбачені програмою SINP, періодично переглядається, в залежності від потреб ринку праці провінції. На сьогоднішній день в оновленому списку 24 професії, 9 професій були видалені, а 13 додані, при цьому 9 професій не потребують ліцензування.

Серед найбільш затребуваних в провінції Саскачеван знаходяться такі професії: програмісти, архітектори, медичні сонографісти, інструктори по відпочинку, спорту та фітнесу, пекарі, склярі, кравці і капелюшники.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що для іноземців, які працюють в сільському господарстві Канади, нова пілотна імміграційна програма надає можливість набагато легше отримати статус постійного резидента.

Тим, хто іммігрує до Канади через Атлантичний імміграційний пілот, в цьому році переїзд на постійне місце проживання обійдеться трохи дорожче.