Трамп знущається над Байденом за носіння маски

Президент США Дональд Трамп висміяв свого головного конкурента в Білому домі, демократа Джо Байдена, за те, що він носив маску на публіці.

Він виставив в Твіттері фотографію Байдена в чорних окулярах і чорній масці, а також заяву консервативного політичного аналітика Брітта Хьюмен: «Це може допомогти пояснити, чому Трамп не любить носити маску на публіці».

Байден був сфотографований під час покладання квітів в Меморіальному парку ветеранів штату Делавер.

Трамп продовжував атаки, описуючи як повний провал дії проти свинячого грипу H1N1 в той час, коли Байден був віце-президентом. Це було у відповідь на критику Байдена за його заходи проти коронавируса.

Нагадуємо, що сам Трамп вперто відмовляється носити маску навіть після того, як Білий дім видав такий наказ для співробітників у зв’язку з тим, що були зареєстровані позитивні випадки тесту на коронавірус. Віце-президент Майк Пенс робить те ж саме.

Однак він зізнався, що пив гидроксихлорохин, за що викликав критику з боку політичних супротивників і експертів.

Трамп також відмовився від тестування на коронавірус, але після позитивних випадків з боку оточуючих він тепер робить це щодня.

Це відбувається, коли Сполучені Штати лідирують, як за кількістю випадків (понад 1 665 850 осіб), так і за кількістю смертей (понад 100 000 чоловік).