Імміграція в Канаду трохи подорожчала

Для тих, хто іммігрує до Канади через Атлантичний імміграційний пілот, тепер необхідно брати з собою трохи більше грошей.

Інфляційні процеси призводять до того, що кожен рік тим, хто планує переїжджати до Канади на постійне місце проживання, необхідно брати з собою все більше грошей.

Нещодавно стало відомо, які мінімальні грошові суми повинні мати при собі кандидати для імміграції, які подали заявку через Атлантичний імміграційний пілот (AIP).

Всі кандидати, які іммігрують по AIP повинні надати підтвердження наявності необхідної суми грошей. Це робиться для того, щоб основний заявник і супроводжуючі члени його сім’ї могли забезпечити себе після імміграції в Канаду.

Кандидати, які їдуть до Канади по дозволу на роботу, не повинні доводити, що вони мають достатню кількість грошей.

Збільшення суми для імміграції залежить від кількості членів сім’ї, включаючи тих, хто не іммігрує з основним заявником. Якщо людина іммігрує сама, то їй необхідно мати при собі мінімум 3167 доларів, що всього на 49 доларів більше, ніж в 2018 році. Якщо переїжджають двоє, то потрібно мати при собі для життя в Канаді на перших порах 3943 долара (на 61 долар більше, ніж в минулому році). Сім’ї з трьох осіб знадобиться вже 4 847 доларів (різниця в 74 долара). Якщо переїжджає чотири людини, то потрібно 5885 доларів (на 90 доларів більше, ніж в минулому році). Максимальна сума встановлюється, якщо в родині сім і більше членів. Тоді необхідно мати при собі 8380 доларів, що на 128 доларів більше, ніж було в 2018 році.

Департамент імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC) зазначає, то хоча зміни невеликі, але вони можуть вплинути на рішення по імміграційній справі, якщо грошей у кандидатів буде менше, ніж передбачено.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Канаді кількість іммігрантів в 2018 році була найбільшою з 1913 року.

Канадським урядом змінені терміни дії Атлантичної програми імміграції та умови подачі заявок.