Стала відома дата розіграшу лотереї Green Card-2020

Ті з українців, хто відправив заявку на розіграш лотереї Green Card-2020 восени 2018 року, через кілька днів зможуть дізнатися наскільки вони везучі.

Держдепартамент США вже оголосив, що всі, хто зареєструвався для участі в розіграші лотереї Green Card-2020 з 3 жовтня по 6 листопада минулого року, зможуть перевірити чи потрапили вони в число щасливчиків на переїзд до Сполучених Штатів, починаючи з 7 травня.

У повідомленні держдепартаменту США підкреслюється, що достовірну інформацію свого статусу можна дізнатися виключно на офіційному сайті лотереї Green Card. Ті українські громадяни, які потраплять до числа переможців лотереї, повинні будуть пройти співбесіду з імміграційним офісом. Потрібно пам’ятати, що чекати додаткових листів або повідомлень не варто. Дату інтерв’ю необхідно дізнаватися самостійно. У разі виграшу і вдалого проходження інтерв’ю, потрібно буде оформити візу до 20 вересня 2019 року. Також необхідно враховувати, що номер підтвердження потрібно зберігати як мінімум до 30 вересня 2020 року.

Щороку українці подають заявки на участь в лотереї Green Card. Наші співгромадяни одні з найбільш активних учасників лотереї. Багато виграють і переїжджають на постійне місце проживання до Сполучених Штатів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що тепер Служба громадянства та імміграції США (USCIS) більш ретельно перевіряє власників робочої візи Н-1В. Американський роботодавець повинен підтвердити, що для іноземного фахівця є спеціальне кваліфіковане завдання протягом періоду до трьох років.

Незважаючи на жорстку імміграційну політику адміністрації президента Дональда Трампа, Сполучені Штати зберігають статус країни іммігрантів. Згідно статистичних даних, у 2018 році природний приріст населення США склав трохи більше 1 мільйона нових громадян країни. При цьому, 980 тисяч людей в минулому році переїхали до США з інших країн, в тому числі з України.