Для багатьох переїзд до США стане ще важчий

Протягом минулого року життя іммігрантів в Сполучених Штатах стало ще більш складним.

Президент Дональд Трамп протягом двох років свого правління проводить цілеспрямовану політику, яка зробила законний імміграційний процес більш суворим.

Реалізує ці зміни в політиці країни Служба громадянства та імміграції США (USCIS). Правила змінюються таким чином, що просто перекривають дорогу до країни багатьом потенційним претендентам на імміграцію, які чекали такої можливості роками.

Адміністрація Трампа збільшила кількість причин, які можуть стати підставою для депортації.

Тепер більш ретельно перевіряють власників візи Н-1В. USCIS прийняла меморандум, який вимагає детальної документації відносин між американськими роботодавцями та іноземними працівниками. Роботодавець повинен підтвердити, що для іноземного фахівця є спеціальне кваліфіковане завдання на період до трьох років.

Агентство імміграції ретельно перевіряє американські компанії, щоб переконатися, що роботодавець, а також співробітники дотримуються імміграційних законів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що кількість відмов іноземцям, які хотіли отримати американську візу, протягом двох останніх років збільшилася на 40 відсотків.

Експерти і впливові люди Флориди закликали федеральну владу провести імміграційну реформу, щоб стимулювати економічне зростання.