Натуралізовані іммігранти в США найбільш працелюбні

Виявилося, що іммігранти, які приїхали до Сполучених Штатів і прийняли громадянство, найбільш активно працевлаштовуються в порівнянні з іншими жителями.

Бюро перепису США опублікувало оновлені дані по доходах, зайнятості і освіті жителів країни. У документі, окрім іншого, наведені порівняльні дані по цих позиціях корінних жителів і тих, хто іммігрував до Сполучених Штатів.

Згідно зі статистичними даними, ті жителі США, які народилися за межами країни, активніше шукають можливість працевлаштуватися на повний робочий день, ніж жителі, які народилися в Сполучених Штатах. Крім того, виявляється, що і рівень освіти тих, хто мігрував, набагато вищий, ніж корінних американців.

Рівень зайнятості на повний робочий день серед натуралізованих іммігрантів становить 83 відсотки, серед іммігрантів, які ще не прийняли громадянство – 81 відсоток. У той же час серед тих, хто народився в США, рівень зайнятості на повний робочий день становить 77 відсотків.

Що стосується доходів і рівня освіти іммігрантів, які не мають громадянства, то він виявився набагато нижчим у порівнянні з тими, хто народився в Сполучених Штатах.

Згідно зі статистикою, середній дохід натуралізованих іммігрантів становить 50,8 тисяч доларів на рік, а корінних американців – 51,5 тисяч доларів на рік. А іммігранти, які не мають громадянства в середньому на рік заробляють 36,5 тисяч доларів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що американський уряд виділив 10 мільйонів доларів для фінансування програм підготовки до тесту на громадянство.

У Службі громадянства та імміграції Сполучених Штатів (USCIS) заявили, що тест на натуралізацію буде істотно оновлений.