Сполучені Штати зацікавлені у нових громадянах

Для того, щоб допомогти іммігрантам, які живуть і працюють в США на постійній основі, стати громадянами країни, уряд прийняв несподіване рішення про виділення 10 мільйонів доларів.

Адміністрація Трампа досить несподівано вирішила виділити 10 мільйонів доларів, щоб іммігранти, які вже мають посвідку на проживання, змогли без труднощів стати громадянами США.

У Сполучених Штатах розпочався прийом заявок на гранти для програм підготовки до тесту на громадянство. Про це оголосила Служба громадянства та імміграції США (USCIS).

Щоб отримати громадянство США необхідно успішно пройти спеціальний тест. Іммігранти повинні продемонструвати, що вони вміють читати, писати і говорити англійською мовою на базовому рівні, а також знають основні факти з історії Сполучених Штатів.

Організації, які отримають урядовий грант, надаватимуть безкоштовні послуги з підготовки до проходження тестів на громадянство для власників зеленої карти.

Статистичні дані USCIS показують, що в минулому році американськими громадянами стали понад 750 тисяч осіб. Це максимальний показник, який зафіксований за останні п’ять років.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що тест на отримання американського громадянства буде істотно перероблений.

Економіка Сполучених Штатів безперервно зростає вже більше 120 місяців.