Їй було 4 роки, коли вона загубилася в поїзді. Через 20 років її знайшли в Росії

1 жовтня 1999 року чоловік з білоруського села поїхав продавати картоплю до Пуховіце. Він взяв свою дочку з собою і сів у потяг. У якийсь момент батько заснув. Коли він прокинувся, 4-річної дитини ніде не було.
Мати дівчинки була впевнена, що дитина була викрадена. Протягом декількох днів вони ходили по станціях, розклеювали оголошення, розпитували пасажирів і продавців на вокзалах. Заглядали також в довколишні колодязі (не впала туди дитина). Коли пошуки не принесли результату, батьки заявили в поліцію.
Однак в серпні цього року молодий чоловік з Росії, повідомив в поліцію про свою 24-річну знайому. «Вона була сиротою, провела дитинство в дитячому будинку, а потім потрапила до опікунів. Пам’ятає, що вона загубилася в поїзді»,- сказав він.
Чоловік в інтернеті побачив історію дівчини, яка пропала в Білорусії. Збігалося ім’я – Юлія – ​​і опис, в тому числі характерний шрам на лобі.
Співробітники правоохоронних органів зв’язалися з 24-річною дівчиною, яка розповіла про все, що пам’ятає з дитинства. Вона сказала, що пропала в поїзді. Згадала також свого молодшого брата і старших сестер, а також розповіла, що в 1999 році її знайшли на залізничній станції в російській Рязані.
«Було проведено тест ДНК Юлії та її передбачуваної матері. Спорідненість було підтверджено»,- повідомляє білоруське Міністерство Внутрішніх Справ.
24-річна Юлія зустрілася зі своїми родичами в Мінській області. «Ми ніколи не втрачали надії»,- сказала мати дівчинки, ледь стримуючи сльози.