Американець купив розкішні будинки і Bentley завдяки COVID-19

За заявою прокуратури, чоловік з Лас-Вегаса вкрав близько 2 мільйонів доларів з федеральних фондів допомоги потерпілим від COVID-19, призначених для малого бізнесу – і все це для того, щоб мати можливість купувати розкішні автомобілі і будинки.

“Хорхе Абрамов звинувачується в банківському шахрайстві, оскільки він подав заявку на отримання коштів в рамках Програми захисту заробітної плати в період з квітня по червень 2020 року”,- повідомляє Las Vegas Review-Journal.

Згідно з обвинувальним висновком, Абрамови використовували різні назви компаній, в тому числі National Investment Group Corporation і National Legal Advisors In Care Of, коли зверталися за допомогою.

Відповідно до федерального кримінального позову в своїй заяві на отримання допомоги Абрамов стверджував, що в NIGC працює 18 співробітників із середньою місячною зарплатою 64 797 доларів. В іншій же компанії значилося 49 співробітників з середньою місячною зарплатою 55 235 доларів.

В цілому стверджується, що Абрамов обманним шляхом отримав завдяки програмі 1 986 737,46 доларів.

Повідомляється, що він використовував ці кошти для купівлі дорогих автомобілів, таких, як Bentley Continental GT Convertible за 260 982 долара, Tesla 2020 і розкішних будинків в Лас-Вегасі за 225-415 тисяч доларів.