В авіакомпанії Wizz Air розкрили секрет високої заповнюваності рейсів

Українські маршрути за якими літають авіалайнери лоукостера Wizz Air мають середню заповнюваність крісел – 94 відсотки.

Заповнюваність крісел в літаках – головна умова успішності авіакомпанії, яка працює на ринку пасажирських перевезень. Кожен авіаперевізник вирішує цю задачу своїми методами, але головне завдання – вибрати маршрут, який популярний серед пасажирів в конкретний період часу.

Про те, яким способом одному з найбільших європейських лоукостерів вдається досягати такої великої заповнюваності крісел на українських маршрутах розповів глава компанії Wizz Air Йожеф Вараді. Він зазначив, що «94 відсотки – це дуже великий показник. Ми літаємо по популярних маршрутах. Інакше ми б його закрили. Якщо маршрут стає непопулярним, люди просто перестають літати за цими напрямками. Польоти в/з України дуже успішні».

Звичайно, компанія ні в якому разі не буде зупинятися на досягнутому, повним ходом йдуть переговори з великими аеропортами України про довгострокове співробітництво. В першу чергу Вараді зазначив, що «ми зацікавлені в Одесі. Але повинні бачити аеропорт у дії та розуміти, що він підходить для нашої компанії. Сьогодні ми виконуємо рейси зі Львова та Харкова».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Wizz Air планує найближчим часом перейти з аеропорту Київ в Міжнародний аеропорт Бориспіль.

Джерело: www.eurabota.ua

12.12.2018