Українська авіакомпанія запускає нові регулярні маршрути по Україні

Авіакомпанія Windrose оголосила про запуск нових внутрішніх маршрутів, які з’єднають столицю з п’ятьма найбільшими містами країни: Харковом, Дніпром, Львовом, Одесою та Миколаєвом.

У компанії повідомили, що регулярні польоти почнуть виконувати з квітня. Квитки вже у продажу. Пасажирам пропонується вибрати з трьох типів квитків: Лайт, Стандарт і Плюс.

За словами генерального директора Windrose Володимира Каменчука, він вже давно планував реалізувати свою ідею – з’єднати Київ регулярними рейсами з іншими містами країни.

«Windrose більше 16 років виконує туристичні перевезення до різних куточків світу. Тепер прийшов час застосувати наш досвід для внутрішніх рейсів. В цьому році ми запускаємо нову внутрішню програму, яка буде з’єднувати великі міста нашої країни зручним і швидким авіасполученням», – розповів Володимир Каменчук.

В авіакомпанії розраховують, що зможуть конкурувати зі швидкісними поїздами «Інтерсіті», оскільки пропонують за прийнятну ціну подорожувати в рази швидше.

У листопаді 2020 року буде запущений регулярний рейс Київ – Івано-Франківськ.

За даними Державної Авіаційної служби, авіакомпанія займає 21 відсоток ринку туристичних авіаперевезень. За 2019 рік послугами Windrose скористалися 1,4 мільйона пасажирів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що підвищення ставки на аеронавігаційне обслуговування рейсів в аеропорту «Бориспіль» призведе до суттєвого подорожчання квитків.

У Державній авіаслужбі вирішили, що для оптимізації роботи авіакомпаній і поліпшення обслуговування пасажирів потрібно змінити правила пасажирських авіаперевезень.