Binance отримала реєстрацію AMF як PSAN

Binance отримала схвалення Управління фінансових ринків. Після тривалих переговорів AMF надав першій у світі криптовалютній біржі реєстрацію як постачальник послуг цифрових активів (PSAN). Інформація опублікована на веб-сайті AMF, який додав Binance до списку із 36 інших гравців у крипто-секторі, що регулюються на території Франції. З цією реєстрацією у Франції платформа також отримує першу візу від європейського регулюючого органу.

Binance получила регистрацию AMF в качестве PSAN“Це вирішальний крок для діяльності Binance у Франції та Європі, який був зроблений за допомогою цієї реєстрації, яка доводить нашу серйозність та наше бажання відповідати вимогам міжнародних регуляторів”, – повідомив Девід Прінсей, генеральний менеджер платформи у Франції.

“Binance France сподівається на розширення свого бізнесу за допомогою французької екосистеми”, – сказав Чанпен Чжао, генеральний директор компанії, у відеозверненні, опублікованому в Twitter. Реєстрація на Binance.

Зважаючи на те, що кілька регулюючих органів стежили за дотриманням вимог щодо боротьби з відмиванням грошей, Binance чекала на цю реєстрацію. Платформа потребувала цього, щоб підтвердити свою легітимність. Реєстрація в AMF, зокрема, підтверджує відповідність компанії французьким правилам у цій галузі.

PSAN з’явилися у французькому законодавстві, як частина закону Pacte, ухваленого у 2019 році, та встановлюють рамки для гравців у секторі криптоактивів. Компанії, які бажають здійснювати діяльність із зберігання цифрових активів від імені третіх осіб або купувати та продавати цифрові активи за валюту, що є законним платіжним засобом, повинні зареєструватися в AMF.

Binance

Керівництво Binance у Франції пояснило, що це нічого не змінить для її французьких клієнтів, але незабаром можуть бути запущені нові пропозиції.