Новий лоукостер виходить на український ринок пасажирських авіаперевезень

У лютому 2019 року із Міжнародного аеропорту Бориспіль почне виконувати регулярні рейси бюджетна авіакомпанія Laudamotion.

Український ринок пасажирських авіаперевезень, який в останні кілька років стрімко розвивається, стає цікавим все більшій кількості авіакомпаній. Доказом цього факту є новина про те, що австрійський лоукостер Laudamotion 1 лютого запускає регулярні рейси Київ-Відень.

Авіакомпанія Laudamotion є дочірньою структурою найбільшого європейського лоукостера Ryanair, який вже виконує десятки регулярних рейсів за різними міжнародними маршрутами з українських аеропортів. Навесні цього року Ryanair придбав 25 відсотків акцій компанії з подальшим збільшенням частки до 75 відсотків.

Вихід на український ринок ще однієї бюджетної авіакомпанії буде сприяти зростанню конкуренції між перевізниками, які вже працюють в Україні. У виграші будуть українські пасажири, які за порівняно невеликі гроші зможуть подорожувати в першу чергу в європейські країни. Слід зазначити, що це зручно як туристам, які користуються можливостями безвізу між Україною та ЄС, так і трудовим мігрантам, у них тепер з’явилася альтернатива автомобільному транспорту.

Планується, що польоти за маршрутом Київ-Відень будуть виконуватися п’ять разів на тиждень – по понеділках, вівторках, середах, четвергах і суботах. Квитки можна буде придбати на сайті Laudamotion найближчим часом.

Нагадаємо, після розширення бази Ryanair в Кракові, авіакомпанія отримає можливість збільшити частоту рейсів за маршрутом Краків-Київ. На сьогоднішній день частота рейсів становить три рази в тиждень.

Джерело: www.eurabota.ua

18.12.2018