Лоукостер Ryanair готує збільшення частоти маршрутів влітку вже взимку

База ірландського лоукостера Ryanair в Кракові поповниться новим авіалайнером. Цей факт дасть можливість розширити маршрутну мережу з цього аеропорту, а також збільшити частоту рейсів на вже існуючих маршрутах.

Для найбільшого лоукостера Європи, постійне збільшення числа авіалайнерів і розширення географії польотів – один із способів залишатися в лідерах на ринку пасажирських авіаперевезень. З цією метою, починаючи з літнього сезону 2019 року, компанія інвестує значну суму грошей в свою базу в польському Кракові і збільшує число літаків до шести.

При цьому будуть запущені нові маршрути в Барі, Берлін, Копенгаген, Салоніки, а також збільшиться частота польотів на декількох популярних маршрутах, в тому числі Краків-Київ. На сьогоднішній день ірландський лоукостер виконує регулярні польоти з Кракова до Львова, а також з Кракова до Києва три рази в тиждень.

Нагадаємо, Міністерство інфраструктури України опублікувало дані за листопад про те, які авіакомпанії, що працюють на українському ринку, найбільш пунктуально дотримуються часу вильоту і прильоту в повітряну гавань.

Джерело: www.eurabota.ua

14.12.2018