Авіакомпанія SkyUp Airlines розширює мережу маршрутів

Українська бюджетна авіакомпанія SkyUp Airlines в жовтні запускає нові регулярні рейси, які з’єднають повітряні гавані України і Чехії.

Починаючи з 17 жовтня 2019 року, з найбільших міжнародних аеропортів, розташованих у Києві, Львові та Харкові, український лоукостер SkyUp Airlines буде виконувати регулярні рейси до столиці Чехії – Праги. Рейси будуть виконуватися двічі на тиждень – по четвергах і неділях.

Також авіакомпанія з 22 жовтня розпочинає виконання регулярних рейсів за маршрутом Київ-Пардубіце (Чехія). Це місто знаходиться на відстані 125 кілометрів від чеської столиці. За цим маршрутом частота рейсів буде три рази на тиждень – по вівторках, п’ятницях і неділях.

Прага вже протягом багатьох років є одним з найпопулярніших європейських міст серед українських туристів. А протягом останніх двох років, з введенням безвізового режиму між ЄС і Україною, турпотік істотно збільшився.

Для тих пасажирів, які захочуть без затримок поїхати до Праги, можна буде скористатися автобусом, спеціально замовленим авіакомпанією. Автобус буде відправлятися до Праги через півгодини після прибуття рейсу з Києва.

На сайті компанії вже можна забронювати квитки на нові рейси.

Українська бюджетна авіакомпанія SkyUp Airlines показує відмінну динаміку розвитку. Збільшується парк авіалайнерів, а з ним і кількість регулярних і чартерних рейсів, відповідно і пасажирооборот.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що авіакомпанія SkyUp Airlines з 1 жовтня буде виконувати з львівського та запорізького аеропортів регулярні рейси до столиці Ізраїлю – Тель-Авіва.

За рік роботи на українському ринку авіакомпанія SkyUp Airlines перевезла 870 тисяч пасажирів і виконала майже 5 тисяч рейсів.