Low Cost авіакомпанії будуть працювати в Україні: Ryanair уклав контракт з аеропортом «Львів»

В Україні триває обговорення долі дешевих авіарейсів. Так, після отримання новин про розірвання договорів між лоукостером Ryanair і адміністрацією київського аеропорту Бориспіль стало відомо, що перевізник домовився з іншим великим українським аеропортом – «Львовом».

Стало відомо, що керівництво львівського аеропорту імені Данила Галицького все ж відкинув кілька вимог лоукостера, однак у підсумку уклала з ним контракт на здійснення спільної діяльності.

lviv

Новину офіційно підтвердила генеральний директор аеропорту «Львів» Тетяна Романовська.

Нагадаємо, що ми уважно стежити за тим, що відбувається на ринку українських авіаперевезень. Докладніше про це ви можете дізнатися у наших попередніх статтях, наприклад в цій “Недоступний Ryanair: авіакомпанія повертає гроші за квитки (ДОКУМЕНТ)”.

Відомо, що українська сторона і ірландський перевізник уклали базовий контракт на один рік. Якщо співпраця пройде успішно, то сторони готові продовжити строки виконання умов контрактів і домовитися про подальше розширення спільної роботи. Так, сторони планують досягти домовленостей щодо розподілу прибутку, виділення землі під будівництво готелю і т. д.

Подробиці угоди, укладеної між лоукостером Ryanair і львівським аеропортом стануть відомі пізніше. Розклад рейсів з аеропорту «Львів» і ціни на квитки будуть оголошені додатково.

Читайте також:

1.Безвізові країни для українців стали ще привабливішими: Угорщина дозволила працювати за безвизу

2.В Україні заявляють, що компанія Ryanair готова продовжувати переговори з Борисполем

3.Авіакомпанія Райнер домоглася відставки директора київського Борисполя

4.Новини України сьогодні говорять про те, що Харків і Познань зв’яже автобус (ФОТОФАКТ)

5.Відкрита Чехія: новини говорять про те, що ВНП будуть давати в обмін на інвестиції