Відкрита Чехія: новини говорять про те, що ВНП будуть давати в обмін на інвестиції

У Чехії готується новий законопроект, який передбачає надання виду на проживання іноземним громадянам в обмін на інвестиції в місцеву економіку.

Проект був представлений Міністерством промисловості і торгівлі Чехії, новини від якого вже встигли схвилювати багатьох потенційних мігрантів.

336635_svetik_3

Якщо до поданого законопроекту не виникнути претензії, то його положення можуть вступити в силу вже в серпні цього року.

Так, чеські власті запропонували нову стратегію, яка передбачає надавати дозвіл на проживання терміном до 2 років іноземним громадянам, згодні інвестувати в економіку країни не менше 75 мільйон крон (6,4 мільйонів доларів). Крім того, подібного інвестору потрібно буде створити в Чехії не менше 20 робочих місць.

Нагадаємо, що про спрощення умов міграції надходять новини з інших країн, наприклад, з Ізраїлю. Подбробнее про це можна довідатися в нашій статті “Новини в Ізраїлі сьогодні: паспорти будуть видавати всім, хто приїхав в країну євреїв”.

Планується, що для надання ВНП іноземцю потрібно буде представити чеській владі реальний бізнес-план, який буде відрізнятися високою ймовірністю його реалізації і відповідати особливостям місцевого ринку та ведення бізнесу.

Передбачається, що прийомом пропозицій від іноземних інвесторів буде займатися Міністерство промисловості, а остаточне рішення про надання ВНП візьме на себе місцеве МВС.

Читайте також:

1.Стали відомі новини: останні росіяни вільно ходять по країні, так як Україна зобов’яже громадян РФ звітувати про переміщення

2.Відкрита Україна: безвізові країни взяли понад 100 тисяч українців

3.Безвізовий режим в Україні доступний не всім: прикордонники розповіли, кого не пускають у Європу

4.Останні новини з Європи говорять лише про зміну міграційної системи в Швеції

5.Відкрита Австралія: еміграція в країну стане ще простіше