Недоступний Ryanair: авіакомпанія повертає гроші за квитки (ДОКУМЕНТ)

Ірландський лоукостер Ryanair почав повертати гроші за квитки на скасовані рейси з України.

Так, авіакомпанія пропонує покупцям повернути гроші за куплені рейси або переоформити їх на рейси з Польщі.

b8b96fe1943adf9264ca03b2d8a5309b

Гроші за квитки і пропозиції про скасування лоукостер почав надсилати ще минулого тижня, через кілька днів після того, як з’явилася інформація про те, що авіакомпанія відмовляється від роботи в Україні.

Представили авіакомпанії Ryanair пропонують своїм клієнтам оформити повернення грошей. Гроші за квитки на скасовані рейси обіцяють переначислить в плині 21 дня. Крім того, компанія пропонує своїм українським клієнтам безкоштовно перебронювати квитки на рейси авіакомпанії, здійснювані з Польщі.

Зазначимо, що на нашому сайті ви можете дізнатися та інші транспортні новини. Наприклад, ви можете ознайомитеся з цією статтею: “В Україні заявляють, що компанія Ryanair готова продовжувати переговори з “Борисполем”.

Нагадаємо, що авіакомпанія Ryanair відмовилася від роботи в Україні 10 липня 2017 року. Причиною відмови стало те, що українська сторона не змогла виконати умови перевізника.

Раніше передбачалося, що літаки перевізника будуть злітати з київського Борисполя та львівського аеропорту імені Данила Галицького.

Читайте також:

1.Безвізові країни для українців стали ще привабливішими: Угорщина дозволила працювати за безвизу

 

2.Росія, США, Німеччина, Польща – годують українців: заробітчани отримують все більше, так як їх спільний переклад склав більше мільярда доларів

3.Авіакомпанія Райнер домоглася відставки директора київського Борисполя

4.Новини України сьогодні говорять про те, що Харків і Познань зв’яже автобус (ФОТОФАКТ)

5.Лоукостер Wizz Air оголосила нову акцію: забронювати квиток можна всього лише за 15 євро (ФОТОФАКТ)