Квитки на літаки можна купити і за криптовалюту

Почався 2018 рік вже встиг відзначитися «бумом» на кріптовалюти. Так, заголовки всіх світових ЗМІ рясніють інформацією про зростання курсу криптовалют – биткоина та його аналогів.

билеты на самолет за криптовалютуЦілком очікувано, що інтернет-гроші починають проникати і в повсякденне життя. Тепер за биткоины можна купити товари і послуги. Першими адаптуються до змін австралійці. Приміром, придбати квитки в аеропорту Брісбена можна за криптовалюту.

Один з найбільших аеропортів не тільки Австралії, але і світу, заявив про успішне впровадження оплати за допомогою биткоинов.

Зазначимо, що новітні технології також успішно впроваджуються в США. Напередодні був відкритий перший “робо-магазин” без черг та продавцев.

На офіційному сайті брісбенського аеропорту зазначено, що всі пасажири можуть придбати квитки за інші кріптовалюти – Dash і Ethereum.

В перше гроші биткоины і інші інтернет-гроші можна буде використовувати в деяких терміналах. Однак, протягом цього року, криптоденьги будуть задіяні на всіх рівнях.

Джерело hromadske.ua
30.01.2018