Turkish Airlines заохочує українців подорожувати на борту своїх авіалайнерів

Для залучення якомога більшого числа українських пасажирів, найбільший турецький авіаперевізник – компанія Turkish Airlines оголосила про великі знижки на квитки.

Авиакомпания Turkish Airlines

В умовах жорсткої конкуренції, багато авіакомпанії час від часу проводять акції, які дають можливість пасажирам суттєво економити на перельотах. Лідер пасажирських авіаперевезень Туреччини – компанія Turkish Airlines днями оголосила про великі знижки на квитки.

Для тих пасажирів, які запланували подорож до столиці Туреччини – Стамбулу з’явилася відмінна можливість – квитки в економ-класі з Києва до Стамбула в обидві сторони обійдуться всього в 159 доларів. Ціна з аеропорту міста Одеси – 139 доларів. При цьому з повітряних гаваней Львова, Харкова, Запоріжжя та Херсона у турецьку столицю можна буде замовити квитки за меншою ціною – 129 доларів.

Розпродаж авіакомпанія Turkish Airlines на прямі рейси з Українських аеропортів у Стамбул буде актуальна до 15 жовтня. Якщо квиток куплений до цієї дати, то їм можна буде скористатися на всіх рейсах з українських аеропортів, які будуть виконуватися в період з 15 жовтня 2018 року по 31 березня 2019 року.

У знижену ціну входить харчування під час польоту, перевезення 8 кілограмів ручної поклажі в салоні літака і підвищена норма перевезення багажу до 30 кілограмів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Turkish Airlines значно знизила ціни на рейси з України в країни Азії та Америки з пересадкою в Стамбулі.