Феноменальне збільшення пасажиропотоку домігся лоукостер Wizz Air

Майже в два рази збільшився пасажиропотік на рейсах з/в Україну бюджетної авіакомпанії Wizz Air.

За підсумками січня-лютого 2019 року угорська авіакомпанія Wizz Air продемонструвала рекордне зростання кількості пасажирів. Згідно зі статистикою, за ці два місяці послугами лоукостера скористалися понад 300 тисяч пасажирів. Цей показник на 94 відсотки більший, ніж за аналогічний період 2018 року. Днями компанія розмістила четвертий авіалайнер на своїй базі в Києві і запустила чотири нові рейси з українських аеропортів.

Як повідомили в прес-службі лоукостера Wizz Air, велике зростання попиту серед українських пасажирів стало причиною того, що авіакомпанія на сьогоднішній день пропонує скористатися 44 маршрутами в 13 країн світу з трьох українських аеропортів – Києва, Львова та Харкова.

На думку керівництва угорського лоукостера, розміщення четвертого авіалайнера Airbus A320 в Україні дозволить істотно збільшити загальний обсяг інвестицій в країну більше ніж до 400 мільйонів доларів і створити 140 нових робочих місць.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що протягом року кількість пасажирів львівського аеропорту зросла на 53 відсотки.

Найбільші європейські лоукостери Wizz Air та Ryanair оштрафовані за спробу стягувати невиправдано велику плату за ручну поклажу.