Кількість пасажирів аеропорту Харкова рекордно збільшилася

За підсумками 2018 року трудовий колектив харківського аеропорту обслужив рекордну кількість пасажирів.

Згідно зі статистичними даними, які опублікувала прес-служба Міжнародного аеропорту «Харків», протягом 2018 року були обслужені майже 963 тисячі пасажирів.

За всю історію аеропорту – це рекордний показник пасажиропотоку. У порівнянні з 2017 роком число пасажирів, які скористалися послугами транспортного підприємства, збільшилося на 19 відсотків.

Як наголошується в повідомленні прес-служби, таке значне зростання пасажиропотоку досягнуте за рахунок збільшення числа регулярних рейсів, розширення географії маршрутів, а також активною співпрацею з вітчизняними та закордонними авіакомпаніями.

У минулому році були відкриті регулярні рейси до Лондону, Відню, Дортмунду, Катовіце, Гданську, Вроцлава, Тбілісі, Батумі, Мілану, Барселони, Ріміні і Бургасу. Рейси були запущені авіакомпаніями Wizz Air, Myway Airlines, МАУ, SkyUp Airlines.

У цьому році планується відкриття нових міжнародних і внутрішніх рейсів до Кракову (Wizz Air), Риму та Мілану (Ernest Airlines), Одеси (SkyUp Airlines). Квитки на нові регулярні рейси, які запускаються в цьому році, вже в продажу.

Нагадаємо, раніше ми писали про розширення мережі маршрутів українським лоукостером SkyUp Airlines.

Джерело: news.eurabota.ua

08.01.2019