Дізнайтеся, чому вулична піцерія шокує всіх в Італії (ВІДЕО)

У кожному офісі в Італії є власний автомат з продажу випічки, води і напоїв, а також кави, який є одним з улюблених місць збору співробітників. Але італійці зовсім не очікували, що в країні піци таке фірмове блюдо можна буде купити в автоматі.

Піца з цього апарату готова за три хвилини. Прилад працює 24 години на добу, і мова йде не про замороженої піци, яку кожен з нас може поставити в духовку і випікати кілька хвилин, а про свіжоспеченої піци.

Просто вкладіть гроші, виберіть один з чотирьох видів піци: «Маргарита», «Чотири сиру», «Диявол» або «Бекон» і дочекайтеся, поки піца вийде в коробці, як якщо б ви пішли в піцерію і замовили її додому.

Ця піца звела всіх з розуму! Підготовка займає всього кілька хвилин.

Цей автомат називається «Містер Гоу» і розташований за адресою: 2 Catania Street, в римському районі Номентано. Машина також покаже вам процес приготування піци через скляне віконце.

Все робить робот, який, в залежності від того, яку піцу ви оберете, розставляє інгредієнти, а потім все запікає її при температурі 380 градусів.

На своєму веб-сайті компанія пояснює, що всі інгредієнти свіжі, і єдина різниця в тому, що це зроблено не в піцерії, а в автоматі.

Перехожі в Римі трохи здивовані, і багато хто скептично ставляться до того, що щось може замінити чарівність піци і милих італійських піцерій. Але якщо ви приїхали до міста о другій годині ночі і зголодніли, це може бути гарною альтернативою. Але тільки в цьому випадку, примаймні так говорить італієць, який спробував і поділився своїм досвідом на YouTube.