У першому українському лоукостере розповіли, куди та коли полетять

У наступному році в Україні з’явиться перший національний бюджетний перевізник. Компанія отримала назву SkyUp, а її перші літаки запрацюють вже з квітня 2018 року.

Про це стало відомо за результатами прес-конференції за участю представників першого українського лоукостера.

пресс-конференция SkyUp первые самолеты заработают уже с апреля 2018 года

Стало відомо, що чартерні рейси перевізника почнуть здійснювати з квітня наступного року. Регулярне сполучення стартує вже в травні 2018 року. Планується, що літаки будуть здійснювати, як і внутрішні, так і міжнародні рейси.

На внутрішніх напрямках повітряні судна компанії SkyUp зв’яжуть такі українські міста, як Київ, Харків, Львів і Одеса.

Плануються також і транснаціональні рейси. Так, з Києва можна було долетіти на курорти Єгипту, Туреччини, Іспанії, Кіпру та Об’єднаних Арабських Еміратів.

Ціни на квитки першого українського лоукостера не розголошується. Однак, відомо, що вони будуть конкурентними і сформуються на основі принципів тарифоутворення інших бюджетних перевізників – без багажу і додаткових послуг. Крім того, ціни будуть залежати від дат здійснення рейсів і часу придбання проїзних документів.

Нагадаємо, що проект www.eurabota.ua завжди допоможе знайти роботу в Європі. Так, окрему увагу радимо звернути на нашу сторінку “Робота в Чехії“.