Авіакомпанія SkyUp розширює мережу маршрутів

Нова українська авіакомпанія має намір виконувати регулярні рейси в популярні серед українських туристів країни: Чорногорію, Чехію, Ізраїль.

Почав свою діяльність на початку 2018 року, український лоукостер SkyUp крім виконання поточних регулярних та чартерних рейсів, веде активну підготовку до майбутнього літнього сезону 2019 року.

Як повідомляють в Державній авіаційній службі, SkyUp вже подав заявки на виконання регулярних рейсів з Києва, Харкова, Львова, Одеси і Запоріжжя.

Крім нових маршрутів компанія має намір в 2019 році значно збільшити кількість рейсів по напрямках, а саме: Іспанія, Грузія, Болгарія, Кіпр.

Для виконання такого великого числа регулярних і чартерних рейсів постійно збільшується флот компанії. У грудні компанія придбала п’ятий авіалайнер. У лютому наступного року кількість літаків зросте до семи. За словами генерального директора компанії Євгенія Хайнацького, планується, що до літнього сезону флот SkyUp налічуватиме 10 авіалайнерів.

Керівник компанії зауважив, що «зараз наш бізнес-план на 2019 рік розрахований на 10 літаків до літнього періоду. Тобто, до весни у нас в розкладі буде 7 літаків і нам потрібно буде отримати додатково ще 3 літаки, щоб вийти на заплановані показники на 2019 рік».

Нагадаємо, що в літньому сезоні наступного року SkyUp виконуватиме чартерні рейси за маршрутом Київ-Фаро (Португалія). Частота рейсів – двічі в тиждень – по середах і суботах.

Джерело: www.eurabota.ua

29.12.2018