Авіакомпанія SkyUp вже перевезла 1,4 мільйона пасажирів

Нова українська бюджетна авіакомпанія SkyUp продемонструвала впевнене зростання пасажирообігу на своїх чартерних і регулярних рейсах.

Бюджетний авіаперевізник – компанія SkyUp Airlines, працює на українському ринку пасажирських авіаперевезень всього півтора року. Проте за цей порівняно невеликий період виконання польотів вже зроблено чимало: значно збільшений флот авіакомпанії, постійно відкриваються нові як міжнародні, так і внутрішні маршрути, неухильно зростає кількість пасажирів.

Активна діяльність, яку розгорнули в новій українській авіакомпанії, вже приносить відмінні результати. Так, за даними бюджетного авіаперевізника, на кінець серпня цього року було перевезено 1,4 мільйона пасажирів.

Тільки в серпні послугами першого українського лоукостера скористалися 186 тисяч осіб.

Згідно зі статистичними даними, наданими авіакомпанією, протягом першого півріччя 2019 року в цілому було перевезено 668 тисяч пасажирів. З них – 485 тисяч скористалися чартерними рейсами, а решта – регулярними. З цього випливає, що основний акцент в авіакомпанії робиться на чартерні рейси.

В середньому на кожному рейсі SkyUp Airlines протягом перших шести місяців цього року перевозилося по 166 пасажирів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що представники ірландського лоукостера Ryanair заявили, що планують на українських рейсах в 2020-му фіскальному році перевезти понад 1,5 мільйона пасажирів.

Найбільш завантаженим аеропортом світу вже третє десятиліття поспіль стає повітряна гавань в місті Атланта (США). За минулий рік послугами цього аеропорту скористалися понад 107 мільйонів пасажирів.